Гледайте още видеа от следните колекции:

Последно

Enlight.bg е сайт-колекция от образователни клипове, внимателно подбрани за малки и големи. Видеата, които публикуваме са от най-добрите и реномирани канали в YouTube.

Старателният ни екип поддържа сайтът, а също така и допринасяме за видеата, като пишем субтитри.

➡️ За Enlight.bg

Ако желате да ни подкрепите, можете да го направите в
Patreon  – линк👇

Също така, можете да се присъедините към нашат общност в
Discord – линк👇

Какво би станало, ако един ден се събудите и времето спре да съществува?

В този малък експеримент, нека да приемем, че времето е спряло и една сутрин, в цялата вселена вече го няма. Сега, всичко в живота ви, всичките ви спомени, всичките ви планове за бъдещето от големият взрив, до разпадът на атомите в тялото ви в момента.

И имам предвид без време, без минало -> бъдеще, без ентропия, само сега. Без часовници или календари, без часове, минути, секунди, дни, години, хилядолетия… само сега.

Това не е същото като идеята за презентантизма (само тук и сега), това е повече като Етереализмът, където миналото, сегашното и бъдещето си съществуват, но няма метод за прогресиране, друг освен наблюдателят, но дори тази идея се проваля без време.

Може да звучи сложно, но Curious Droid го обяснява доста по-интересно и простичко.

Приятно гледане!

Още по темата в Wikipedia:
Curious Droid

Curious Droid

Космос, Технологии, Открития. Това е Пол Шилито, който не спира да се интересува от Аеронафтика, космически технологии, роботика, транспортни технологии... помечтайте с него.

Виж всички видеа
още видеа за...