Гледайте още видеа от следните колекции:

Последно

Enlight.bg е сайт-колекция от образователни клипове, внимателно подбрани за малки и големи. Видеата, които публикуваме са от най-добрите и реномирани канали в YouTube.

Старателният ни екип поддържа сайтът, а също така и допринасяме за видеата, като пишем субтитри.

➡️ За Enlight.bg

Ако желате да ни подкрепите, можете да го направите в
Patreon  – линк👇

Също така, можете да се присъедините към нашат общност в
Discord – линк👇

Чудили ли сте се защо владетелите в света не виждат онези очевидни неща, които ние виждаме...

Светът в който живеем… Е, той е такъв, какъвто сме го построили и за това си има причина. Ние биваме управлявани, ние избираме кой да ни управлява (е, не винаги).

Играта на управлението е сложна, има много въпросителни, променливи и най-вече без тази игра не можем да си представим света, защото…

Никой не управлява сам

Няма как да стане, ключовете към властта са онази концепция без която всичко около нас не може да съществува. И не забравяйте, в пирамидата на обществото, всяко ниво разпределя благата към другото под него, които също трябва да разпределят на следващото, иначе рискуват недоволството на тези, които ги държат от долу и са лоялни да ги измести от властта.

Не забравяйте, всеки си мисли, че на мястото на княза ще може да прави всичко много по-добре… как така той не се сеща за тези малки неща, които ние можем да видим.

Страхотно видео на CGP Grey приятно гледане!

Още по темата в Wikipedia:
CGP Grey

CGP Grey

Остроумни и интересни образователни, технологични, и любопитни видеа. CGP Grey е любим YouTube канал на милиони хора по света (включително и на нашия редактор)

Виж всички видеа
още видеа за...